Лана Кишић и Урош Саламадија учесници фестивала „Шарени вокали“ у Сомбору

Солисти Дјечијег хора „Цвркутићи“ Лана Кишић и Урош Саламандија учествоваће на XIV музичком фестивалу „Шарени вокали“ у Сомбору. Лана Кишић отпјеваће пјесму „Једном ћеш моћи да купиш кишу“, а Урош Саламадија  „Корпа“.

-Послије успјешног наступа нашег новског дуета Нађе Милановић и Уроша Саламадије на 31. Међународном Дјечјем музичком фестивалу „Златна пахуља 2024.“ у Рожајама, спремамо се за одлазак у Сомбор на XIV музички фестивал „Шарени вокали“. Крећемо у петак 5. априла и надамо се доброј забави кроз дечију песму, као и увијек. Овога пута дебитант из Херцег Новог је Лана Кишић (2014.) и већ ветеран фестивала Урош Саламадија (2011.), информише диригентица хора Лидија Ивановић.

Фестивал „Шарени вокали“ биће одржан 6. априла, а окупиће учеснике из Црне Горе, Словеније, Босне и Херцеговине, Хрватске, Републике Српске и Србије. Домаћин фестивала је Градски Дјечији хор „Шарени вокали“.

Одлазак солиста на фестивал подржали су: Секретаријат за културу и образовање Општине Херцег Нови, фирма Царине, Водовод и канализација и Паркинг сервис.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here