КУП ЦРНЕ ГОРЕ: “ЛУКА БАР” ПРЕЈАКА ЗА ПОЈАЧАНИ НОВСКИ ТИМ

Одбојкашице „Херцег Новог“, иако знатно појачане, завршили су такмичење у Купу Црне Горе, пошто су на свом паркету у Игалу синоћ поражене од фаворита, шампионског тима “Луке Бар“ 3:0 (25:20, 25:20, 25:21).

И поред тога што је лидер друголигашпког каравана достојно парирао ривалу, ипак је у завршницама сетова превагнуло искуство шампиона из Бара, када су расположена Ива Пепђоновић и саиграчице топиле предност домаћих када би га Новљанке стекле, и зналачки одговарале би запријетиле њиховом вођсву. Вођена је велика борба, држале су домаће прикључак све вријеме до финиша, када се “Лука Бар” одлијепила у сва три сета и изборила пласман у четвртфинале Купа са максималним резултатом.

Вриједно је истаћи и домаћи састав о којем ће се, вјерујемо, доста тога лијепог чути у овој сезони, када желе повратак у Прву лигу. У саставу ЖОК „Херцег Нови“ су: капитен Николина Малишић, Нина и Нађа Петровић, Ана Гаврановић, Марина Јовановић, Александра Сенић, Анастасија Бентерева, Бојана Милићевић, Јелена Капор, Анастасија Крговић, Пајпер Мастумото, Мерве Коркмаз, Ивана Драговић и Полина Луитикова. Тренер екипе је Сања Јововић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here