КСР Игало освајач Купа Црне Горе

Рибари КСР Игала на Купу Црне Горе у екипној конкуренцији, који је одржан у топаљском заливу, потврдили су још једном да су без премца у земљи. Марко Радосављевић, Александар Милосављевић и Слободан Вучуревић освојили су 8130 пласманских бодова и осталим екипама „побјегли“ са готово дуплим бодовним салдом.

Друга је екипа будванског Шируна са 4520 бодова, док је треће мјесто заузео КСР Рибар Баошићи (Марко Вујисић, Драган Васиљевић, Дамир Папрачанин са 4340 бодова.

Четврта је била друга постава „Југола Гракалића“, која је била домаћин такмичења, у саставу: Данило Масловарић, Бојан Матијашевић и Душан Масловарић са 3970 бодова.

Пето мјесто са 3929 освојили су рибари Пагра (Тиват) у саставу: Драго Дујмушић, Игор Матковић и Марјан Хајтник. Шесто мјесто припало је првој постави КСР „Југоле Гракалић“ у саставу: Горан Ковачевић, Горан Николић и Матија Вучинић са 3710 бодова.

Седма је Румија из Бара са 3350, осми је Гранд-При (Тиват) у саставу: Немања Кашћелан, Бобан Тошовић и Вељко Перуновић са 2180 бодова. Девета је била Ама (Костањица) у саставу Горан Дабовић, Предраг Тасић, Никола Ружић са 1595 бодова.

Последња два мјеста припала су Сабљарки из Мељина (Јово Мрваљевић, Боро Јуришић и Миодраг Павићевић) са 1515 бодова и Бокешким Једрима из Ђеновића (Предраг Станишић, Драган Павловић и Васо Терзић) са 1340 бодова.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here