КСЦ Диано поново одушевио публику, кореографије изазвале емоције

Свечани годишњи концерт КСЦ Диано одржан је синоћ у пуној дворани Парк. Поново су изненадили и одушевили публику, кореографије су испраћене громогласним аплаузима, а поједине изазвале и бурне емоције.

На сцени Дворане „Парк“ плесало је око 150 чланова „Диана“ а директорица Антонијa Ђуровић Новоселац истиче да су и на овом концерту показали да расту из дана у дан да су играчи све зрелији, сналажљивији на сцени и да израстају у умјетнике.

-Наш највећи успјех је што трајемо и што свака генерација носи неку посебну енергију и преносимо је наредним генерацијама. То је једна огромна љубав и посвећеност и мислим да сви други успјеси који дођу након тога су важни и вјетар су у леђа и тјерају нас да радимо још више и боље. Мислим да нас тај успјех, чување и бриге једни о другима даје нам истрајност и снагу.

На сваком концерту, чланови Диана изненаде публику, па су тако и синоћ.

-Сваки пут имамо жељу да урадимо нешто ново управо због наше публике и људи који нас подржавају. Осјећамо се дужним да увијек изненадимо и на тај начин им се захваљујемо за сву подршку коју имамо све ове године.

Заплесала је и синоћ директорица Антонија Ђуровић Новоселац, која истиче да се осјећала дивно и да јој је јако пријало.

-Била ми је велика част да играм са играчима који су сада много бољи од мене и срећна сам што сам имала ту прилику, казала је Ђуровић.

Прије концерта одржан је коктел на којем су се захвалили свима који су помогли да учествују на фестивалу у Мароку.

Предсједнику Општине Стевану Катићу Антонија Ђуровић Новоселац уручила је специјалну плакету града Казабланка. Предсједник Катић је захвалио руководству „Диана“ на свему што годинама раде за нашу дјецу, град и његову промоцију. Пожелио им је много успјешних наступа на фестивалима.

Подсјећамо, КСЦ „Диано“ освајао је награде на свјетским плесним надметањима у Србији, Хрватској, Сјеверној Македонији, у Шпанији, Чешкој, Француској и у Мароку.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here