КСЦ „Диано“ – опет шампионски у Поречу

На престижном такмичењу World Dance Star у Поречу херцегновски КСЦ „Диано“ кореографијом „Annie“ освојио је прво мјесто и тако потврдио заслужено овојене медаље на истом надметању и 2009. године.

„Диано“ се на такмичење које је окупило десет хиљада играча из цијелог свијета, а трајало је од 17. до 21. маја пласирао са пет кореографија. Осим првонаграђене “Annie”, остале четири су биле у топ десет првопласираних. Овај успјех потврдио је истрајан рад у „Диану“, изванредну технику, креативност и изражајност коју његују и кореографи и плесачи, па њихова енергија са сцене осваја једнако и публику и жири.

Кореографија „Аnnie“ издвојила се својом оригиналношћу и емотивном дубином. Кроз њу су плесачи пренијели публици снажну причу и изазвали јаке емоције. Неспоран таленат и интерпретација резултирали су заслуженим првим мјестом.

Уз честитке, нови сусрет са плесачима “Диана” у Херцег Новом очекујемо у јуну на традиционалном концерту којим обиљежавају, по свему судећи, успјешан завршетак школске године. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here