КРИВОКАПИЋ НАПУСТИО ПРИМОРЈЕ

Млади тренер Рајко Кривокапић, који је и селектор кадетске репрезентације Црне Горе, напустио је КК Приморје 1945 са којима је имао завидне резултате.

Подсећања ради, „Приморје“ је у првом колу поражено од Даниловграда, у другом је славило против „Теода“ из Тивта, 101:85, а након одличне недељне партије и драгоцјене побједе, Рајко Кривокапић је донио одлуку да напусти екипу.

-Анализирао сам одлуку, дефинитивно ми није лако, зато што сам Новљанин и волим тај клуб, Приморје је мој матични клуб, али све има свој крај, осјетио сам да је ово моменат када треба да донесем незахвалну одлуку, рекао је Кривокапић.

Како је додао не затвара врата Приморју и вјерује да ће бити прилике да и даље сарађују.

Прије пар мјесеци спортски директор „Приморја 1945“ Горан Јеретин је донио одлуку да напусти клуб и пројекат који је започео заједно са челницима клуба, младим играчима и стручним штабом. За сада је неизвјесно ко ће замјенити Кривокапића. Незванично сазнајемо да долази тренер из Београда који добро познаје кошаркашке прилике у Херцег Новом.

Што се  младог тренера Кривокапића тиче, иза њега је богато искуство. Самостално је водио „Теодо“ и „Приморје“, био је асистент Небојши Богавцу у периоду када је У18 репрезентација Црне Горе из Б дивизије прешла у елитно друштво, а затим обезбједила опстанак у том рангу.

Кривокапић је сарађивао са Јеленом Шкеровић у женској репрезентацији Црне Горе на Европском првенству, био је у стручном штабу Звездана Митровића током квалификација за Мундобаскет, односно у стручном штабу Бошка Радовића током квалификација за шампионат Европе, што потврђује да се ради о изврсном стручњаку који ће, вјерујемо, веома брзо наћи своје мјесто у кошарци Црне Горе или региона.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here