Комненић: Сеферовић наредио запосленима да омогуће постављање антидржавних транспарената

Саопштење за јавност упутио је предсједник ОО СД Херцег Нови, Рајко Комненић:

„Директор „Комунално стамбено“ Д.О.О. Херцег Нови, Борис Сеферовић, наредила је запосленима из тог предузећа да омогуће постављање антидржавних транспарената који позивају на нарушавање територијалног интегритета Црне Горе“, саопштио је предсједник херцегновских Социјалдемократа, Рајко Комненић.

Комненић је казао да је овакво понашање локалне самоуправе скандалозно, те да је несхватљиво да антидржавно дјеловање локалних функционера у Херцег Новом све вријеме пролази неопажено и без било какве реакције надлежних државних органа.

„Ми се, као Црногорци, у Херцег Новом, црногорском граду, осјећамо као странци. Питам све, а поготово надлежне државне органе који су дужни да реагују на противуставно дјеловање локалних функционера, колико ћемо још требати да ћутимо и да трпимо, поготово ми у Херцег Новом? Морате хитно да реагујете!“, рекао је Комненић.

Он је питао ко су људи који су постављали транспаренте о „српској Боки“, док су радници наведеног предузећа усмјеравали саобраћај и директно помагали у извршењу истог. Исто питање Комненић поставља и предсједнику Општине Херцег Нови, Стевану Катићу, којег додатно пита зашто још увијек није наредио да се спорни транспаренти уклоне.

„Нити је Бока српска, нити је Херцег Нови српски град, господо. И Бока и Херцег Нови се налазе у Црној Гори и у њима живе и Црногорци, и Срби, и Хрвати, и Бошњаци, и Албанци и сви остали, како год се изјашњавали. Тако је било и тако ће остати. Маните се провокација и маните се додатног изазивања подјела, јер је тога грађанима и Херцег Новог и Црне Горе преко главе. Боље се бавите оним за шта сте плаћени, а ваши резултати најбоље говори колико сте, односно колико нијесте стручни за позиције које нажалост обављате“, закључио је Комненић.

5 COMMENTS

  1. Niske strasti neiživljenih provincijalnih nacionalista. Kako je HN ustvari pretvoren u rupu, porTrebinjeni zaseok, poNeveseinjena rupčagi umjesto kosmopolitski grad. Nikome ne smeta dolazak Patrijarha ali svakome normalnom se povraće od primitivaca palanačkih i njihove ikonografije

  2. ‘Ajde Rajko u Nikšić, tamo ti je mjesto. U centar Nikšića, iza bedema, đe su Turci zasnovali tvoje pleme. Pušti se bolan Novoga, ti neznaš da je more slano.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here