Кол центар “Чистоће“ 19955 за интензивнију сарадњу са грађанима

Из предузећа “Чистоћа“ Херцег Нови подсјећају суграђане да користе услугу кол центра који ради у двије смјене, од 8:00 до 14:00 и од 14:00 до 20:00 сати сваким радним даном и суботом, преко којег могу да пријаве све неправилности које уоче на терену, а које се тичу дјелатности овог предузећа.

Бесплатан број на који могу да се обрате је 19955, а фотографије које се односе на уочени проблем могу послати на вибер 067 191 757.

-На овај начин могу да пријаве неправилно одложен отпад, неочишћене улице, степеништа, паркове, незакупљене плаже, нелегалне депоније, као и да се распитају за одлагање искоришћеног јестивог уља, одвоз кабастог отпада и све друго што је везано за дјелатност ДОО „Чистоћа“.

Осим неправилности на терену, могу пријавити неправилности и нејасноће на рачунима за одвоз комуналног отпада, псе луталице, али и изразити примједбе, односно похвале за рад запослених како на терену тако и у дирекцији фирме.

Из овог предузећа се надају да ће на овај начин постићи интензивнију сарадњу са суграђанима што би требало резултирати већим степеном чистоће, као и рјешавања других проблема на терену који се директно тичу њихове дјелатности, па их стога моле да за пријаве користе искључиво овај број.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here