Кнежевић и Вујовић нови начелници ОБ Тиват и ОБ Будва

Миодраг Кнежевић и Драгољуб Вујовић

У циљу транспарентног обавјештавања јавности и даље професионализације система безбједности у Црној Гори, данас су на нивоу Регионалног центра безбједности “Југ” обављене сљедеће кадровске промјене – за новог за начелника Одјељења безбједности Тиват постављен Миодраг Кнежевић, док је за начелника Одјељења безбједности Будва именован Драгољуб Вујовић.

Миодраг Кнежевић рођен је 8. септембра 1970. године. Дипломирао је на Факултету за пословни менаџмент у Бару стекавши диплому специјалисте- менаџера за пословно- цивилну безбједност. Каријеру је започео 1993. године у Центру безбједности Херцег Нови, од 1996.-2021. године у рангу самосталног полицијског инспектора, док је од 2021. године обављао дужност руководиоца Станице криминалистичке полиције Одјељења безбједности Тиват.

Како су саопштили из Министарства унутрашњих послова, Драгољуб Вујовић рођен је 19. маја 1978. године у Подгорици гдје је завршио основну школу. Средњу школу унутрашњих послова завршио је у Каменици 1997. године а Полицијску академију у Београду 2002. године. Радио је у Подгорици на пословима помоћника, замјеника и командира станице саобраћајне полиције у рангу вишег полицијског инспектора.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here