КК Приморје 1945 вечерас против Студентског центра

У оквиру 18. кола 1. А МЦКЛ, КК Приморје 1945 ће вечерас играти утакмицу са екипом СЦ Дерби, чиме почиње интензивна завршница црногорске кошаркашке сезоне. Почетак утакмице заказан је за 18 сати.

С обзиром да ће у утакмици са подгоричким АБА лигашем бити тешко освојити бодове, екипа и шеф стручног штаба КК Приморје 1945 Данило Павићевић морају планирати унапријед – након меча у Кући кошарке у Подгорици (Доњи Кокоти), очекује их утакмица на Цетињу против Ловћена, а потом у Херцег Нови долази Јединство из Бијелог Поља.

– Чека нас интензиван период након утакмице са Студентским центром, тако да ћемо вечерас покушати да раширимо ростер како би сви играчи добили прилику да играју, да пробамо да парирамо колико можемо у овом тренутку и да се спремимо за надолазећи период. Играћемо максимално и подијелити минуте, како би екипа била свјежа за утакмицу са Ловћеном која нам је веома битна – казао је Павићевић и истакао да је тренутно потребан овај вид калкулације, како би момци из Херцег Новог до краја сезоне остали у тијесној борби за сами врх табеле.

Према ријечима бека Милоша Николића, екипа ће вечерас дати све од себе, али је примарни задатак сачувати свјежину пред наставак првенства и тежак период у којем се утакмице играју на сваких три до четири дана. Екипа је спремна за овај темпо, потврдио је Николић и додао да је клуб већ испунио очекивања за ову сезону. То не умањује амбицију колектива да сезону заврши на једном од прва два мјеста на табели И А МЦКЛ.

Плеј плаво-жутих Александар Булатовић истиче да досадашњи резултати клуба представљају успјех, али и да се до краја сезоне мора играти са максималним залогом, а велики плус је атмосфера у клубу и међу играчима.

– Држимо се заједно и само уз јаку игру можемо остварити још већи успјех – закључио је Булатовић.

Након вечерашње утакмице са Студентским центром, КК Приморје 1945 ће наставити борбу за позицију при врху табеле, како би остварили циљ – пласман у АБА 2 лигу, што би био први пут да клуб из Херцег Новог игра такмичење овог ранга.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here