КК Приморје 1945 позива: Будите наш играч више

Кошаркаши Приморја дочекују сутра КК Ибар у утакмици 24. кола 1. А МЦКЛ. Из херцегновског градског клуба позивају све навијаче и љубитеље кошарке да у што већем броју дају подршку плаво-жутим момцима, који су у овој сезони већ остварили одличан резултат и након дужег времена, опет су у врху табеле државног првенства.

Тренер КК Приморје 1945 Данило Павићевић очекује чврст меч са екипом КК Ибар, која се у периоду од првог дуела 29. јануара до данас појачала са три нова играча. Истиче и да ће екипа из Рожаја у Херцег Нови доћи по бодове за спас.

– Позивам овом приликом публику да дође у што већем броју да нам да подршку и вјетар у леђа да изгурамо ову сезону на најбољи могући начин. Против КК Теодо је било лијепо играти пред бројном публиком, за нас можда и мало теже, јер је први пут било толико људи на утакмици. На утакмице се не долази само кад је нешто битно, већ треба константно из кола у коло пружати подршку – ови момци су то сигурно заслужили. Сада имамо 15 побједа и мислим да то заслужује већу подршку са трибина – поручио је тренер Павићевић.

Бек плаво-жутих Милош Николић наглашава да градски клуб из Херцег Новог сјутра очекује тежак меч, али да је уз бодрење навијача и публике у већем броју сваки циљ достижан.

– У првом дијелу сезоне смо их убједљиво побиједили у гостима, међутим од тада су се доста појачали и боља су екипа. Сигурно нас очекује још један тежак меч. Ми ћемо свакако ићи да побиједимо сваку утакмицу до краја првенства како би обезбиједили четврто мјесто, а ако се укаже прилика за треће – што да не”, казао је Николић и позвао све љубитеље кошарке у Херцег Новом да сјутра у Спортском центру Игало буду шести играч момцима који бране боје клуба и града у И А МЦКЛ.

Почетак меча у Спортском центру Игало заказан је за 19 сати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here