Катић присуствовао свечаности у част Божићних празника

Митрополит црногорско приморски Јоаникије организовао је пријем за високе државне и локалне функционере, представнике вјерских заједница и дипломатског кора у Црној Гори, у част Божићних празника. Пријему су присуствовали предсједник Општине Стеван Катић, конзул Републике Србије у Херцег Новом Мићо Роговић и представници Црквене општине топаљско-херцегновске.

Његово високопреосвештенство Митрополит црногорско-приморски г. Јоаникије, поздрављајући госте на традиционалном пријему који је приредио у Подгорици, пожелио је да Богомладенац Христос свима донесе радост, здравље, срећу, међусобну братску и сестринску слогу и љубав, а да се божићна радост која обухвата Небо и Земљу претвори у наш свакодневни живот, да нас зближи и измири, и са Богом и једне са другима.

Владика Јоаникије је у добродошлици поручио да Рођење Христово које се догодило у давна времена својом божанском пуноћом прожима сва времена и испуњава наша срца најузвишенијим осјећањима и, што је најважније, ствара блискост међу људима.

Пријему су присуствовали предсједници Владе и Скупштине Црне Горе др Дритан Абазовић и Данијела Ђуровић са сарадницима.

Извор: Cветигора и Влада ЦГ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here