Карановић реаговала на саопштење ОО ДПС: Ученици показали шта значи заједништво и пуноћа различитости

На саопштење Општинског одбора Демократске партије социјалиста које је на нашем Порталу објављено јуче под називом „Јама“ реаговала је директорица ЈУ СМШ „Иван Горан Ковачић“ Љиљана Карановић. Реаговање преносимо у цјелости:

-Свака двојка дата у нашој школи зна о љубави, пријатељству и толеранцији више од било којег појединца из Општинског одбора ДПС Херцег Нови који се дрзнуо да ученичко славље злоупотријеби.

Нема приче о блокираним путевима у градовима Црне Горе, о заставама других држава на југу земље, о запаљеним школама ?

Снимак, селективно одабран, нисте добили од ученика. Да сте тога дана свједочили њиховом слављу видјели бисте њихово заједништво. Знате,они се сви воле у пуноћи различитости! И још нешто ви из ДПС-А ХН !!! Не дам на дјецу и не дам на колеге који су их учили и научили да је највиши резултат образовања-толеранција!

Дођите на наше матурско вече, 25.маја на Дан младости, можда и научите нешто од нас, наведено је у реаговању директорице Средње школе Љиљане Карановић.

2 COMMENTS

  1. Nisam pročitao jučerašnje saopštenje OO DPS, pa sam to sada uradio. Mislim da je saopštenje sasvim OK, mladi su dozlaboga zatrovani nacionalizmom.

  2. Svaka cast !To je bila i bice prava direktorica! Stiti ucenike koliko i kolektiv!Skidam kapu! Rijetko za cut i vidjet!Uvijek prijatna i srdacna sa djacima,i roditeljima!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here