Јесен 2023: Сервисне информације

У јужним предјелима, углавном мало до умјерено облачно са сунчаним интервалима. На сјеверу умјерено до потпуно облачно, понегдје са слабим провијавањем снијега. Дуваће појачан и јак, на ударе и олујни сјеверни и сјевероисточни вјетар, услијед чега су могуће на сјеверу и снијежне мећаве. Највиша дневна температура ваздуха од -4 до 12 степени.

Измјена режима саобраћаја

Режим саобраћаја ће данас , бити привремено измијењен у Улици Браће Гракалића, од скретања за Манастир Савина до кружног тока у Мељинама, информишу из Секретаријата за комуналне дјелатности. Саобраћај ће бити забрањен од 8.30 до 15.00 часова, ради несметаног и безбједног асфалтирања ове дионице улице. Из Секретаријата за комуналне дјелатности моле за стрпљење и разумијевање до завршетка радова.

Саобраћај ће за сва возила биће привремено забрањен данас у улици Ливаде у Зеленици, на потезу од Џоровог моста до стадиона Опачица, саопштено је из Секретаријата за комуналне дјелатности. Како појашњавају, одлука о забрани саобраћаја донијета је по захтјеву предузећа „Водовод и канализација“ ради несметаног и безбједног постављања потисног канализационог цјевовода у склопу завршетка радова и стављања у функцију канализационог колектора „Кутско поље“.

Аутобуска станица

Јутрос је у наш град град стигао аутобус Банбус из Београда. У 7:00 сати је кренуо „Озлем турс“ за Београд, у 8:35 је полазак аутобуса „Лалатовић“ ка Сарајеву, у 9:30 и у 11:10 ка  Дубровнику и у 12:10 ка Требињу. Очекују доласке из Ниша, Суботице, Требиња, Београда.

Аеродром Тиват

Са аеродрома Тиват данас је планирано пет летова: три ка Београду и два ка Истанбулу. Летови ка Београду су у 08:00, 11:15 и 15:20. Летови ка Истанбулу у 11:00 и 12:50.

АМСЦГ
Учеснике у саобраћају очекују  суви коловози. На путевима преко превоја и у вишим планинским предјелима изражена је поледица ..Дуж клисура и усјека могући су наиласци на ситније одроне. Савјетује се максимално опрезна вожња и поштовање правила саобраћаја. Данас од 14.45 до 15.30 сати доћи ће до потпуне обуставе саобраћаја на маг.путу М-11 дионица Лепетани-Тиват-Кртолска раскрсница ,(потез кружни ток код моста до Сељанова).

Сутра 17. Децембра  у временском интервалу од 08.45 до 11.00 сати на маг.путу М-11 Лепетани-Тиват-Кртолска раскрсница потез(дворана Жупа-Лепетани )и истог дана на маг.путу Липци-Котор потез од кружног тока Котор до улаза у Стари град у временском интервалу од 09.45 до 15.30 сати доћи ће обуставе  због одржавања 3. Бокешког маратона.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 18 саобраћајних незгода у којима је једна особа задобиле теже и три особе лакше повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here