Јесен 2023: Сервисне информације

Мало до умјерено облачно са дужим сунчаним интервалима, повремено се очекује присуство високе облачности. На сјеверу, током јутра или пријеподнева, по котлинама магла или повећана ниска облачност. Вјетар слаб до умјерен и промјенљив, у сјеверним предјелима, крајем дана и током ноћи, понегдје појачан, јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 10 до 20 степени.

ЦЕДИС
У дане празника нису предвиђена планска искључења електричне енергије, а у случају ванредних околности биће ангажоване додатне екипе. Евентуални прекид напајања и квар на дистрибутивној мрежи, за вријеме празника, грађани могу пријавити на дежурне бројеве телефона у Херцег Новом: 031 327 326

Апотеке

Током празничних дана 13. и 14. Новембра апотекла Топла радиће од 7:00 до 14:00 сати, саопштено је из Монтефарма.

Паркинг сервис

Поводом обиљежавања Његошевог дана, црногорског празника културе, из Паркинг сервиса Херцег Нови обавјештавају кориснике својих услуга да у понедељак и уторак, 13. и 14. новембра 2023. године, канцеларије Друштва неће радити, и неће наплаћивати паркирање на општим паркиралиштима (улици).

Аутобуска станица

Јутрос су у наш град стигли  Божур и Трансјуг из Београда и Вијена из Модриче.  У 7:00 сати је кренуо „Озлем тоурс“ ка Београду, у 8:35 ће „Центротранс“ ка Сарајеву, у 9:30 „Божур“, па у 11:10 „Јадран експрес“ ка Дубровнику, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.  Очекују доласке из Београда, Новог Сада, Лесковца,  Ниша, Суботице и Требиња.

Аеродром Тиват

Са тиватског аеродрома данас пет летова. Први лет је ка Истанбулу у 7:50 , а потом у 11:00. Летови ка Београду су у 11:15,13:00 и 15:20.

АМСЦГ

Саобраћа се по  мјестимично мокрим коловозима. На дионицама које пролазе кроз усјеке могућа је појава ситнијих одрона. Возачима се савјетује да возе опрезно и да поштују правила саобраћаја. На путевима гдје се изводе радови измијењен је режим вожње. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 14  саобраћајних  незгода у којима су 2 особе задобиле теже, а 3 особе су лакше повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here