Јесен 2023: Сервисне информације

Претежно сунчано, у вечерњим и ноћним сатима повећање облачности. На сјеверу, током јутра или пријеподнева, мјестимично магла или ниска облачност. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 10 до 21 степен.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи, данас, без напајања електричном енергијом ће од 9:00 до 16:30 остати: Топла 3, Јауза, подручје око зграде „Рамарек“, Модра плоча и Чела. Радове изводе у циљу квалитетнијег и сигурнијег напајања електричном енергијом, а у случају лошег времена биће одгођени, наводе из Црногорског електродистрибутивног система.

АЕРОДРОМ ТИВАТ

Данас су најављена четири лета три ка Београду и један ка Истанбулу. Летови ка Београду су у 8, 11:10, 15:20. Лет ка Истанбулу је у 11 сати.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Јутрос су у наш град стигли Лазаро из Бања Луке, Канис из Лесковца и Транс југ из Београда.  У 7:00 сати је кренуо „Озлем тоурс“ за Београд, у 8:35 ће „Центротранс“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“, па у 11:10 „Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње. Очекују доласке из Београда, Новог Сада, Ниша, Суботице и Београда.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Полазак из Бара за Београд је у 19:00 сати, локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно. Дневно има шест полазака за Подгорицу и три за Бијело Поље.

АМСЦГ

Саобраћај се по мокрим  коловозима. На дионицама које пролаз  кроз усјеке могућа је појава ситнијих одрона. Возачима се савјетује да возе опрезно и да поштују правила саобраћаја. На путевима гдје се изводе радови измијењен је режим вожње. Интензитет саобраћаја је умјерен. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодиле су се 23  саобраћајне  незгода  у којима су 3 особе  задобиле теже, а 8 особа је  задобило  лакше повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here