Јесен 2023: Сервисне информације

Умјерено до претежно облачно, повремено са кишом која ће током јутра почети углавном на југозападу, затим ће се падавине постепено проширити и на остале предјеле. Током дана мјестимично се очекују пљускови и грмљавина, а од средине дана интензивније падавине, локално су могуће обилније количине кише. Знатно мање падавина се очекује на крајњем сјеверу, гдје ће се током пријеподнева задржати углавном суво вријеме. Вјетар јужних смјерова, повремено умјерен до јак, понегдје на ударе и веома јак. Највиша дневна температура ваздуха од 13 до 23 степена.

АУТО МОТО САВЕЗ

Саобраћај се одвија по углавном сувим коловозима. На дионицама које пролазе кроз усјеке могућа је појава ситнијих одрона, а на путевима гдје се изводе радови измијењен је режим вожње. Савјетује се опрезна вожња, уз поштовање правила саобраћаја. На путевима у земљи у протекла 24 сата догодило се 17 саобраћајних незгода у којима су двије особе задобиле теже, а шест особа лаке повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 11 летова, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ био је у 7:30, следећи је у 18:30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8:30, 15:15 и у 22:00 сата. Два лета су за Истанбул, а остали су за: Меминген, Келн и Бон, Будимпешту и Милано. Из Тивта су планирана само три лета, а два су за Београд. Компаније „Аir Serbia“ у 11:50, „Аir Montenegro“ у 13:00 сати, а за Истанбул у 8:00 сати.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни 25 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 7:50. Полазак из Бара за Београд је у 19:00 сати, локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно. Дневно има шест полазака за Подгорицу и три за Бијело Поље.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Аутобуски саобраћај одвија се редовно. Јутрос су у наш град први стигли „Оzlem tours“ из Лесковца и „Банбус“ из Београда, а следеће очекују:“Јадран експрес“ из Бања Луке, „Blue line“ из Новог Сада, „Ниш експрес“ из Ниша, „Божур“ и „Ленс“ из Суботице и „Ласту“ из Београда. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Lalatović travel“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“, па у 11:10 „Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here