Јесен 2023: Сервисне информације

Промјенљиво облачно са сунчаним интервалима. Понегдје је могућа и краткотрајна киша, у континенталним предјелима углавном пријеподне. Вјетар слаб до умјерен у сјеверним предјелима и појачан јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха 13 до 24 степена.

Измјена режима саобраћаја

Ради несметаног и безбједног одвијања програма у оквиру обиљежавања Дана ослобођења Херцег Новог, у суботу 28. октобра биће забрањен саобраћај Његошевом улицом, од раскрснице са улицом Мића Вавића (зграда Новљанка) до улице Саве Ковачевића, од 10:45 до 11:15 часова, саопштено је из Секретаријата за комуналне дјелатности.

Аеродром Тиват

Са тиватског аеродрома данас осам летова. Четири су ка Београду , два ка Истанбулу и један ка Бечу. Летови ка Београду су у 8:00, 11:50, 15:20, 17:30 и 17:35.

Аутобуска станица

Јутрос су у наш град стигли аутобуси Божур из Београда, Канис из Лесковца и Транс југ из Београда.  У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Центеро транс“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“, па у 11:10 „Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.Очекују доласке из Новог Сада, Суботице, Ниша, Требиња, Београда.

Жељезнички саобраћај

Полазак из Бара за Београд је у 19:00 сати, локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АМСЦГ

Саобраћај се одвија по мјестимично  мокрим  коловозима. На дионицама које пролазе кроз усјеке могућа је појава ситнијих одрона .Возачима се савјетује да возе опрезно и да поштују правила саобраћаја. На путевима гдје се изводе радови измијењен је режим вожње. Интензитет саобраћаја је умјерен. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило  се 20 саобраћајних   незгода  у којима су 1 особе задобила теже, а 8 особа лакше повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here