Јесен 2023: Сервисне информације

Умјерено до потпуно облачно, повремно киша, у поподневним сатима мјестимично пљускови и грмљавина. У јужним и централним предјелима понегдје умјерене до обилне количине падавина, док ће на крајњем сјеверу и сјевероистоку бити знатно мање кише. Дуваће појачан и јак, на ударе и веома јак, понегдје и олујне јачине, јужни и југоисточни вјетар. Највиша дневна температура ваздуха од 13 до 25 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ

Саобраћај се одвија по претежно мокрим коловозима. На дионицама које пролазе кроз усјеке могућа је појава ситнијих одрона, а на путевима гдје се изводе радови измијењен је режим вожње. Савјетује се опрезна вожња, уз поштовање правила саобраћаја. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 16 саобраћајних   незгода у којима су двије особе задобила теже, а четири особа лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 19 летова, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ био је у 7:30, следећи је у 18:30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8:25, 15:20 и у 21:30 . По два лета су за Беч и за Истанбул, а остали су за: Келн и Бон, Краков, Лондон, Љубљану, Сабиху Гокен, Будимпешту, Варшаву, Цирих, Рим и Манчестер. Из Тивта је планирано седам летова, а четири су за Београд. Компаније „Аir Serbia“ су у 11:30, 15:20 и у 17:30, а једини „Аir Montenegro“ је у 15:00 сати. Два лета су за Истанбул, а један за Берлин.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни пола сата и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8:30. Полазак из Бара за Београд је у 19:00 сати, локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Аутобуски саобраћај одвија се редовно. Јутрос су у наш град први стигли „Оzlem tours“ из Лесковца, „Viena tour“ из Модриче  и „Банбус“ из Београда, а следеће очекују:„Blue line“ из Новог Сада, „Јадран експрес“ из Београда, „Ниш експрес“ из Ниша, „Божур“ из Суботице, „Југопревоз“ из Требиња, „Ленс“ из Суботице и „Ласту“ из Београда. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Lalatović travel“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“, па у 11:10 „Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here