Јесен 2023: Сервисне информације

Претежно сунчано, уз присуство високе облачности. Током ноћи наоблачење, које ће условити кишу. На сјеверу, током јутра, по котлинама магла. Вјетар слаб до умјерен и промјењив, у поподневним сатима у сјеверним предјелима и на приморју умјерен до појачан, јужни и југоисточни. Највиша дневна температура ваздуха од 18 до 27 степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи данас од 7:30 до 18:00 сати струју неће имати насеља Андрићи и Кулиновићи у Мојдежу, Жвиње, као и подручје око мотела „Виногради“ у Суторини.

АУТО МОТО САВЕЗ

Саобраћај се одвија по претежно сувим коловозима. На дионицама које пролазе кроз усјеке могућа је појава ситнијих одрона, а на путевима гдје се изводе радови измијењен је режим вожње. Савјетује се опрезна вожња, уз поштовање правила саобраћаја. Због извођења минерских радова у оквиру изградње пута Цетиње-Никшић данас ће од 9:30 до 10:00 сати бити потпуно обустављен саобраћај за све врсте возила на магистралном путу М-10 Подгорица-Цетиње, раскрсница Цетиње. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодиле су се 23 саобраћајне незгоде  у којима је осам особа задобило лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 18 летова, а четири су за Београд. Први „Аir Montenegro“ био је у 7:30, следећи је у 18:30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8:35 и у 15:20. Три лета су за Беч, два за Истанбул, а остали су за: Париз, Варшаву, Меминген, Атину, Катовице, Клуж, Варшаву, Краков и Лондон.  Из Тивта је планирано шест летова, а четири су за Београд. Компаније „Аir Serbia“ су у 11:50, 15:20 и у 17:40, а једини „Аir Montenegro“ је у 11:50. Преостала два лета су за Истанбул – у 7:55 и у 8:50.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни 55 минута и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8:20. Полазак из Бара за Београд је у 19:00 сати, локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Аутобуски саобраћај одвија се редовно. Јутрос су у наш град први стигли „Божур“ са Пала и „Транс југ“ из Београда, а следеће очекују: „Канис“ из Лесковца, „Ленс“ из Новог Сада, „Royal travel“ из Ниша, „Blue line“ и „Јадран експрес“ из Суботице, па „Royal travel“ из Београда. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Центротранс“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“, па у 11:10 „Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here