Јесен 2023: Сервисне информације

Промјенљиво облачно са сунчаним интервалима. Током дана понегдје слаба киша, у ноћним сатима локално и пљусак праћен грмљавином, углавном у јужним и централним предјелима. Вјетар умјерен до јак, јужних смјерова, крајем дана и током ноћи на ударе и веома јак. Највиша дневна температура ваздуха 15 до 24 степена.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи у термину од 07:30 до 18 сати без струје ће бити подручје Врбања, Камено и Камено- Мандићи.

Аеродром Тиват

Са тиватског аеродрома данас девет летова. Најављена су четири лета ка Београду, два ка Истанбулу и  по један ка Лондону, Паризу и Манчестеру.

Аутобуска станица

Јутрос су у наш град стигли аутобуси Лазаро из Бања Луке и Добоја и Озлен из  Лесковца. По реду вожње кренуо је Озлен ка Београду у 7. Наредни полазак је у 8:35 Лалатовић ка Сарајеву, 9:30 Божур ка Дубровнику, 11:10 Јадран експрес ка Дубровнику и у 12: 10 Југопревоз Гацко ка Требињу.

АМСЦГ

Саобраћај се одвија по претежно  сувим коловозима. На дионицама које пролазе кроз усјеке могућа је појава ситнијих одрона. Возачима се савјетује да возе опрезно и да поштују правила саобраћаја. На путевима гдје се изводе радови измијењен је режим вожње. На ауто путу се саобраћај обавља без измјена у режиму саобраћаја. Интензитет саобраћаја је умјерен .У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило  се 15 саобраћајних   незгода  у којима је 1 особа задобила теже а 4 особе лакше повреде. Апелујемо на возаче да возе опрезно у складу са ограничењима брзине и уз држање прописаног растојања између возила.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here