Јесен 2023: Сервисне информације

Претежно сунчано, уз слаб до умјерен развој облачности. У другом дијелу дана постепено наоблачење, које ће током ноћи понегдје условити кишу. На сјеверу ујутру по котлинама магла или ниска облачност. Вјетар слаб до умјерен, промјењивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха 14 до 23 степена.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи данас ће од 7:30 до 18:00 сати без струје остати Врбањ и дио потрошача на Каменом. Без напајања електричном енергијом ће од 8:00 до 15:00 сати бити насеља Каменари, Ђурићи и Гребен, а у времену од 10:00 до 13:00 сати Бајковина и подручје око цвјетног центра у сервисној зони Игало.

АУТО МОТО САВЕЗ

Саобраћа се по сувим коловозима. На дионицама које пролазе кроз усјеке могућа је појава ситнијих одрона, а на путевима гдје се изводе радови измијењен је режим вожње. Савјетује се опрезна вожња, уз поштовање правила саобраћаја. Данас, сутра и у петак због радова ће од поноћи до 6:00 сати бити обустављен саобраћај за све врсте возила у тунелу Врмац на магистралном путу М-1 Котор-Кртолска раскрсница. За то вријеме се може користити алтернативни пут Котор-Тројица-Радановићи. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодиле су се 22 саобраћајне незгоде у којима су четири особе задобиле лаке повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планиранo 14 летова, а четири су за Београд. Први „Аir Montenegro“ био је у 7:30, следећи је у 19:30, а компаније „Аir Serbia“ су у 15:20 и у 21:20. По два лета су за Беч и за Истанбул, а остали су за: Рим, Љубљану, Варшаву, Сабиху Гокен, Париз и Краков. Из Тивта је планирано девет летова, а четири су за Београд. Јутарњи је „Аir Montenegro“ у 8:00 сати, а компаније „Аir Serbia“ су у 11:50, 15:20 и у 17:50, Два лета су за Истанбул, а остали су за Беч, Манчестер и Хелсинки.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни 35 минута и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8:00 сати. Полазак из Бара за Београд је у 19:00 сати, локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Аутобуски саобраћај одвија се редовно. Јутрос су у наш град први стигли „Божур“ из Београда и са Пала, а следеће очекују: „Канис“ из Лесковца, „Ленс“ из Новог Сада, „Транс југ“ из Београда, „Royal travel“ из Ниша, „Blue line“ и „Јадран експрес“ из Суботице, па „Royal travel“ из Београда. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Центротранс“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“, па у 11:10 „Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here