Јесен 2023: Сервисне информације

У јужним предјелима претежно сунчано. На сјеверу промјенљиво облачно, пријеподне више сунчаних интервала, а током ноћи понегје је могућа слаба киша. Вјетар слаб до умјерен промјенљивог смјера, послијеподне у сјеверним, а крајем дана и током ноћи и у осталим предјелима, појачан и јак сјеверних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха 19 до 28 степени.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Јутрос су у наш град стигли  аутобуси „Божур“ са Пала и из Београда и „Транс Југ“ из Београда . Очекују доласке из Крагујевца, Ниша, Суботице, Новог Сада, Лесковца. По реду вожње у 7:00 сати је кренуо „Озлем тоурс“ ка Београду, у 8:35 ће „Центро транс“ ка Сарајеву, у 9:30 „Божур“, ка Дубровнику, а у 12:10 „Југопревоз“ ка Требињу.

Аеродром Тиват

Са тиватског аеродрома данас 16 летова. Први је био ка Истанбулу у 7:55. Наредни летови су ка Београду, Паризу, Виљнусу, Прагу, Тел Авиву, Манчестеру, Лондону, Франкфурту.

Жељезница ЦГ

Полазак из Бара за Београд је у 19:00 сати, локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АМСЦГ

Саобраћај се одвија по сувим коловозима. На дионицама које пролазе кроз усјеке могућа је појава ситнијих одрона. Возачима се савјетује да возе опрезно и да поштују правила саобраћаја. На путевима гдје се изводе радови измијењен је режим вожње. Интензитет саобраћаја је умјерен .У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило  се 15 саобраћајних   незгода у којима је 6 особа задобило  лакше повреде. Апелују на возаче да возе опрезно у складу са ограничењима брзине и уз држање прописаног растојања између возила.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here