Јесен 2023: Сервисне информације

Сунчано или претежно сунчано и током дана пријатно топло вријеме. На сјеверу ујутру по котлинама могућа краткотрајно магла. Вјетар слаб промјењивог смјера, на приморју повремено умјерен, сјеверних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 18 до 28 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ

Саобраћај се одвија по сувим коловозима. На дионицама које пролазе кроз усјеке могућа је појава ситнијих одрона, а на путевима гдје се изводе радови измијењен је режим вожње. Савјетује се опрезна вожња, уз поштовање правила саобраћаја. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 16 саобраћајних незгода у којима су четири особе задобиле лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице су данас планирана 24 лета, а четири су за Београд. Први „Аir Montenegro“ био је у 7:30, следећи је у 18:30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8:25 и у 15:20. По два лета су за Беч, Париз, Истанбул, Варшаву и Лондон, а остали су за Тоурс и Ла Рошел, Меминген, Атину, Катовице, Нант и Лион, Берлин, Милано и Тел Авив. Из Тивта је планирано девет летова, а четири су за Београд; јутарњи је „Аir Montenegro“ у 8:00 сати, а компаније „Аir Serbia“ су у 11:50, 15:20 и у 17:55.  Два лета су за Истанбул, а остали су за: Тел Авив, Минхен и Беч.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни 35 минута и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8:00 сати. Полазак из Бара за Београд је у 19:00 сати, локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Аутобуски саобраћај одвија се редовно. Јутрос су у наш град први стигли „Оzlem tours“ из Лесковца и „Банбус“ из Београда, а следеће очекују: „Руле турс“ из Скопља, „Јадран експрес“ из Београда, „Blue line“ из Новог Сада, „Ниш експрес“ из Ниша, „Божур“ из Суботице, „Југопревоз“ из Требиња, „Ленс“ из Суботице и „Ласту“ из Београда. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Lalatović travel“ за Требиње, Мостар и Сарајево, у 9:30 „Божур“, за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here