Јесен 2022: Сервисне информације

Претежно сунчано, повремено уз малу до умјерену облачност. На сјеверу током јутра или пријеподнева, по котлинама магла. Вјетар слаб до умјерен, промјењивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 9 до 16 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ
На путевима у земљи овог јутра саобраћа се по претежно сувим коловозима, а видљивост је мјестимично смањена по котлинама. Дуж клисура и усјека могући су наиласци на ситније одроне. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена временским и условима на путу, уз поштовање правила саобраћаја. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 11 саобраћајних незгода у којима је једна особа нажалост погинула, а једна особа је задобила лаке повреде.

ЗАБРАНА САОБРАЋАЈА
Због несметаног и безбједног санирања оштећења на коловозу, од данас до петка је измјењен режим саобраћаја у дијелу Игала. Како обавјештавају из локалне управе 21, 22. и 23. децембра је забрањен саобраћај за сва возила у улици Сава Илића, на потезу од раскрснице са улицом Пете црногорске бригаде до зграде „Солемар“.

НЕСТАНАК ВОДЕ
Због квара на мрежи од јуче послијеподне су без воде потрошачи који се снабјевају са резервоара Поди. Доток је прекинут насељима Поди, Модра плоча, Топла три и Устаничкој улици, а због неприступачности терена за машински ископ завршетак санације се очекује данас до 14:00 сати. Потрошачи којима је неопходна цистијерна за воду могу се обратити на број телефона 067 213 810, наводе из „Водовода“.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано 11 летова, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ реализован је у 7:30, вечерњи је у 18:15, а компаније „Аir Serbia“ су у 8:30, 15:15 и у 19:00 сати. Остали летови су за Берлин, Истанбул, Љубљану, Лондон, Барселону и Атину. Из Тивта данас четири лета, а три су за Београд; „Аir Serbia“ у 11:50 и у15:05, а „Аir Montenegro“ у 16:00 сати. Црногорска авио компанија лети и за Истанбул у 10:55.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда данас касни сат и пет минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују у 8:30. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ
Јутрос је у наш град први стигао „Оzlem tour“ из Лесковца, а следеће очекују „Blue line“ из Новог сада, „Ленс“ из Суботице, „Ласту“ и „Јадран експрес“ из Београда и „Ласту“ из Ниша. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Lalatović travel“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“ па у 11:10 “Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here