Јесен 2022: Сервисне информације

Претежно облачно, повремено са кишом, пљусковима и грмљавином. Локално су у јужним и централним предјелима могуће обилније падавине. Вјетар, мјестимично умјерен до јак, на ударе понегдје у сјеверним предјелима и веома јак. Највиша дневна температура ваздуха од 11 до 20 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ
Саобраћај се одвија по мокрим и клизавим коловозима. Видљивост је мјестимично смањена по котлинама, а дуж клисура и усјека могући су наиласци на ситније одроне. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена временским и условима на путу, уз поштовање правила саобраћаја. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 14 саобраћајних незгода у којима су двије особе задобиле лаке повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано 10 летова, а половина је за Београд. Први „Аir Montenegro“ реализован је у 7:30, вечерњи је у 18:15, а компаније „Аir Serbia“ су у 9:25, 15:15 и у 18:35. Два лета су Истанбул, а остали су за Краков, Брисел и Љубљану. Из Тивта данас само три лета за Београд; „Аir Serbia“ у 8:00 и у 15:20, а „Аir Montenegro“ у 10:25.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда стигао је на Жељезничку станицу у Бару скоро на вријеме – у 7:30. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати. Цијена карте у једном правцу у другом разреду је 21 еуро, а у првом 31,80. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ
Јутрос су у наш град први стигли „Божур“ са Пала, „Lalatović travel“ из Модриче и „Транс-југ“ из Београда. Следеће очекују „Ленс“ из Новог Сада, „Royal travel“ из Ниша, „Jadran line“ из Крагујевца, па „Blue line“ и „Јадран експрес“ из Суботице. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Центротранс“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“ па у 11:10 “Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here