Јесен 2022: Сервисне информације

Промјењиво облачно са сунчаним интервалима. Тек понегдје је могућа слаба киша. Вјетар слаб до умјерен, промјењивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 7 до 17 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ
Учеснике у саобраћају очекују мокри и клизави коловози, а видљивост је мјестимично смањена по котлинама. Дуж клисура и усјека могући су наиласци на ситније одроне. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена временским и условима на путу, уз поштовање правила саобраћаја. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 10 саобраћајних незгода, у којима је једна особа задобила теже повреде, а три особе су задобиле лакше повреде.

ЦЕДИС
Због планираних радова на мрежи, данас ће у времену од 7:00 до 15:00 сати без напајања електричном енергијом бити Тијесни кланац и насеље Кулиновићи у Мојдежу.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано 12 летова, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ реализован је у 7:30, вечерњи је у 18:15, а компаније „Аir Serbia“ су у 8:30, 15:15 и у 20:50. По два лета су за Беч и за Истанбул, а остали су за Љубљану, Атину и Лондон. Из Тивта данас само три лета за Београд; „Аir Montenegro“ у 8:00 сати, а „Аir Serbia“ такође у 8:00 и у 15:20.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда данас касни сат и 20 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују у 8:45. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ
Јутрос су у наш град први стигли „Банбус“ из Београда и „Viena tour“ из Модриче, а следеће очекују „Јадран експрес“ из Београда, „Blue line“ из Новог Сада, „Божур“ и „Ленс“ из Суботице и „Ласту“ из Београда. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Lalatović travel“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“ па у 11:10 “Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here