Јесен 2022: Сервисне информације

Промјенљиво до претежно облачно, углавном крајем дана киша, која ће прво почети у јужним предјелима, а током ноћи ће се проширити на већи дио земље. На сјеверу у јутарњим сатима, по котлинама магла. Вјетар слаб до умјерен, током ноћи мјестимично појачан, јужних смјерова, на приморју и источни. Највиша дневна температура ваздуха од 7 до 17 степени.

Aеродром Тиват

Са аеродрома Тиват данас су планирана четири лета. Три лета су ка Београду у 8, 11:40 и 16:05. Један лет је ка Истанбулу у 10:55.

Аутобуска станица

Јутрос су у наш град стигли аутобуси „Озлен“ из Лесковца и „Бамбус“ из Београда. Јутрос је у 7:00 кренуо Озлен ка Београду, у 8:35 ће „Лалатовић“ ка Сарајеву у 9:30 „Божур“, а  11:10 „Јадран експрес“ ка Дубровнику. Поласци ка Београду су у 16, 17:4 и 21 сат. Све информације на број 031 321 225.

АМСЦГ

Саобраћај се обавља  по претежно сувим коловозима. Због нижих температура у вишим предјелима  преко превоја могући су наиласци на поледицу. Дуж клисура и усјека могући су наиласци на ситније одроне. Возачима савјетујемо опрезну вожњу прилагођену временским и саобраћајним условима и поштовање правила саобраћаја. Интензитет саобраћаја је умјерен на путевима у земљи. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодила  се 21 саобраћајна  незгода  у којима је једна особа задобила теже, а пет лаке повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here