Јесен 2022: Сервисне информације

Умјерено до потпуно облачно, само понегдје уз мало кише, а у планинама на сјеверу понегдје и сусњежице или слабог снијег. Вјетар слаб до умјерен, на југоистоку и појачан, сјеверни и сјевероисточни. Највиша дневна температура ваздуха од 2 до 16 степени.

ЦЕДИС

Данас нису предвиђена искључења електричне енергије, али за сутра јесу. У термину од 7:00 до 15:00 сати сутра ће без струје бити: Мојдеж, Тијесни Кланац, Кулиновићи.

АЕРОДРОМ ТИВАТ

Са тиватског аеродрома данас четири лета три ка Београду и један ка Истанбулу. Летови ка Београду су у 8 сати, 11 и 15:20, а ка Истанбулу у 11 сати.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Јутрос су у наш град стигли аутобуси „Лазаро“ из Бања Луке, „Озлен“ Лесковац и „Вијена“ из Модриче. Очекују доласке из Београда , Новог Сада и Суботице. По реду вожње јутрос је у 7 сати кренуо Озлен ка Београду, а наредни полазак је у 8:35 ка Сарајеву. Поласци ка Дубровнику су у 9:30 и 11:30, а Требињу 12:10. Поласци ка Београду су у 15, 16, 21 и 22:50. Ка Суботици у 17:40 , 19 , Новом Саду 20 и Модричи 22:50 сати.

АМСЦГ
Саобраћај се обавља  по претежно сувим коловозима. Због нижих температура у вишим предјелима и преко превоја могући су наиласци на поледицу. Дуж клисура и усјека могући су наиласци на ситније одроне. Возачима савјетујемо опрезну вожњу прилагођену временским и саобраћајним условима и поштовање правила саобраћаја. Интензитет саобраћаја је умјерен на путевима у земљи. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило  се 16 саобраћајних  незгода  у којима су 4 особе задобиле лаке повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here