Јесен 2022: Сервисне информације

Промјењиво облачно са сунчаним интервалима. Вјетар слаб до умјерен промјењивог смјера, на крајњем југоистоку умјерен до појачан сјевероисточни и источни. Највиша дневна температура ваздуха од 2 до 15 степени.

ЦЕДИС:
Због планираних радова на мрежи без напајања електричном енергијом ће у времену од 8:00 до 14:00 сати без струје бити Тијесни кланац и насеље Кулиновићи у Мојдежу. Радове изводе у циљу квалитетнијег и сигурнијег напајања електричном енергијом, а у случају лошег времена биће одгођени.

АУТО МОТО САВЕЗ
Саобраћај се одвија по претежно сувим коловозима. Због нижих температура у вишим предјелима и преко превоја могућа је поледица, а дуж клисура и усјека ситнији одрони. Савјетује се опрезна вожња прилагођена временским и условима на путу, уз поштовање правила саобраћаја. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 12 саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила теже повреде, а три особе лаке повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано 11 летова, а четири су за Београд. Први је био „Аir Montenegro“ у 7:30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8:30, 16:00 и у 20:50. Два лета су за Беч, а остали су за Дортмунд, Загреб, Будимпешту, Истанбул и Рим. Из Тивта данас четири лета, а три су за Београд; „Аir Serbia“ у 11:50 и у 15:20, а „Аir Montenegro“ у 15:40. Црногорска авио компанија лети и за Истанбул у 10:40.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда касни преко два сата, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 9:30. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати. Локални саобраћај одвија се редовно, а дневно има шест полазака за Подгорицу и три за Бијело Поље.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ
Јутрос су у наш град први стигли „Банбус“ из Београда и „Оzlem tours“ из Лесковца, а за њима ће „Blue line“ из Новог Сада, „Јадран експрес“ из Београда, „Ленс“ из Суботице, „Ласта“ из Београда…. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Lalatović travel“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“ па у 11:10 “Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here