Јесен 2022: Сервисне информације

Умјерено до потпуно облачно, повремено киша, мјестимично пљускови и грмљавина. Интензивније падавине очекују се у јужним и централним предјелима. На сјеверу, током ноћи, у вишим планинским предјелима, могућ слаб снијег и сусњежица. Вјетар умјерен до јак, на ударе и веома јак, јужних смјерова, током дана у слабљењу. Највиша дневна температура ваздуха од 9 до 19 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ
Учеснике у саобраћају очекују мокри коловози, а магла и ниска облачност мјестимично смањују видљивост. На путевима дуж клисура и усјека упозоравамо на појаву одрона, као и на велику количину воде на коловозу усљед обилних падавина. Због нестабилних временских прилика возачима се савјетује да вожњу прилагоде временским и саобраћајним условима на путу и поштују правила саобраћаја. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 16 саобраћајних незгода у којима су три особе задобиле теже, а двије особе су задобиле лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано 16 летова, а четири су за Београд. Једини „Аir Montenegro“ је реализован у 7:30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8:35, 15:15 и у 18:55. Три лета су за Истанбул, два за Љубљану, а остали су за Брисел, Манчестер, Лондон, Бари, Краков, Mилано и Меминген. Из Тивта данас само четири лета, а три су за Београд; „Аir Serbia“ 11:15 и у 15:20, а „Аir Montenegro“ у 15:40. Црногорска авио компаније лети и за Истанбул у 10:40.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда касни 40 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују у 8:05. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати. Локални саобраћај одвија се редовно, а дневном има шест полазака за Подгорицу и три за Бијело Поље.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ
Јутрос су у наш град први стигли „Лазаро“ из Бања Луке, „Божур“ са Пала и из Београда и „Lalatović travel“ из Модриче. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Центротранс“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“ па у 11:10 “Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње. Следеће очекују „Ленс“ из Новог Сада, „Транс-југ“ из Београда, „Royal travel“ из Ниша, „Jadran line“ из Крагујевца, па „Blue line“ и „Јадран експрес“ из Суботице.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here