Јесен 2022: Сервисне информације

Промјенљиво облачно, понегдје током дана уз сунчане периоде. Мјестимично се очекује слаба до умјерена киша, а касно током ноћи могући су пљускови и грмљавина, првенствено у јужним и централним предејлима. На крајњем сјеверу углавном без падавина. Вјетар мјестимично умјерен до јак, јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 13 до 25 степени.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај и овог јутра по реду вожње, нема кашњења ни у доласцима ни у поласцима. До 7:30 стигли су Ласта и Бамбус из Београда, Виена из Модриче, а потом очекују и из Новог Сада, Београда, Ниша, са Пала, из Загреба. До 1. октобра саобраћа линија ка Сплиту у 8:10 сати.

Мјеста има у свим правцима, а више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp).

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас три лета ка Београду, по један ка Хелсинкију, Тел Авиву, Истанбулу, Манчестеру. Већи број летова планиран је са подгоричког аеродрома, а током ноћи и јутрос до 7:30 реализовани су летови ка Тел Авиву, Бечу, Београду.

Број тиватског аеродрома за детаљније информације је – 032 670 930 / број подгоричког аеродрома – 020 444 244 и 19880

АМСЦГ

Савјетујемо спорију и опрезну возњу због мокрих и клизавих коловоза као и задржавања воде на појединим дионицама. Смањена је видљивост због ниске облачности и падавина. Дуж клисура и усјека учестали су одрони. На дионицама гдје се изводе радови неопходна додатна опрезност.

Информације се могу добити путем телефона 19807.

Возите полако и опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here