ЈЕСЕН 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Умјерено до потпуно облачно и кишовито. У јужним и централним предјелима повремено пљускови и грмљавина, а на крајњем сјеверу и сјевероистоку периоди сувог времена. У вишим планинским предјелима на сјеверу, повремено су могући сусњежица и снијег. Вјетар јужних смјерова, умјерен до јак, понегдје на ударе и веома јак, у ноћним сатима и олујне јачине. Највиша дневна температура ваздуха од 4 до 16 степени.

ДОМ ЗДРАВЉА

У централној згради Дома здравља на Топлој, изабрани доктори за одрасле као и за дјецу раде до 21:00, амбуланте у Игалу и Бијелој до 14:00 сати.

У КОВИД амбуланти данас од 8:00 до 12:00 ради др Сања Чепрнић, од 15:00 до 19:00 сати др Ана Поповић.

За све информације доступан је број телефона: 031/343-111, локал 110.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

На главној аутобуској станици нема кашњења. Први су овог јутра стигли Банбус из Београда, Лалатовић из Модриче и Озлем из Лесковца. У наставку пријеподнева очекују доласке Јадран експреса и Ласте из Београда, Блу лајна из Новог Сада и Божура из Суботице. Када је ријеч о јутарњим поласцима, Лалатовић ка Сарајеву полази у 8:35, Божур и Јадран експрес ка Дубровнику у 9:30, односно у 11:10. Локални и међуградски саобраћај се одвија редовно.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас су планирана три лета ка Београду, у 8:40, 10:25 и 15:20. Са подгоричког ће бити реализовано 11 летова, пет ка Београду, два ка Истанбулу и по један ка Љубљани, Бечу, Бриселу и Дортмунду.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Међународни брзи воз из Бара ка Београду полази сваког дана у 19:00 сати, док је повратак планиран у 21:10. Цијена карте за први разред износи 31,80 еура, за други 21 еуро. Обавезна је резервација сједишта у износу од 3 еура.

АМСЦГ

На путевима у земљи саобраћа се по мокрим коловозима уз учесталије ситније одроне на дионицама које пролазе кроз усјеке. Видљивост је мјестимично смањена у вишим предјелима. Из АМС возачима савјетују да вожњу прилагоде временским и саобраћајним условима. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 16 саобраћајних незгода, у којима су три особе задобиле теже, а двије особе лакше повреде.

Возите полако и опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here