ЈЕСЕН 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Претежно сунчано, уз локално малу до умјерену облачност. На сјеверу, током пријеподнева, по котлинама магла или повећана ниска облачност. Вјетар слаб до умјерен, на југоистоку током јутра умјерен до појачан, сјеверни и сјевероисточни. Највиша дневна температура ваздуха од 6 до 20 степени.

ВОДА

Из Техничке службе Водовода обавјештавају потрoшаче да су сви параметри квалитета воде у систему водоснабдијевања у границама прописаних вриједности, тако да се вода може користити за пиће.

ДОМ ЗДРАВЉА

Изабрани љекари за одрасле раде у главној згради Дома здравља на Топлој од 7:00 до 21:00 сат, а на дијелу за дјецу од 7:00 до 14:00 сати.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас три лета и сви су ка Београду, у 8:45, 10:25 и 16:10. Из Подгорице данас су планирана полијетања ка Београду, Истанбулу, Киеву, Трсту, Лондону и Загребу.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Полазак брзог воза из Бара ка Београду је организован сваког дана у 19:00 сати, а повратак у 21:10. Цијена карте за први разред износи 31,80 еура, а за други 21 еуро.

АМСЦГ

Саобраћа се по претежно сувим коловозима. Видљивост је мјестимично смањена у вишим предјелима. Возачима савјетујемо да вожњу прилагоде временским и саобраћајним условима. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње.

Употреба зимске опреме је неопходна до 1. априла наредне године на путевима гдје је то назначено сигнализацијом без обзира да ли на том путу постоје зимски услови.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 15 саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила теже а једна лакше повреде.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу на услузи је грађанима непрекидно 24 сата. Информације путем телефона 19807, 020/234-999 и 063/239-987.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here