Јадран домаћин завршног турнира Регионалне лиге за млађе пионире

Одмах после освајања титуле првака Црне Горе минулог викенда млађи пионири Јадрана (играчи рођени 2011 године  и млађи)  домаћини су турнира  Регионалне лиге који организује њихов клуб на Шкверу. На такмичењу учествује десет екипа које су подијељене у двије групе.

Јадран је у групи   „Б“ заједно са  екипама Партизан (Београд),  Валис (Ваљево), Цавтат и  Приморац

У групи  „А“ играју: Будва, Младост (Загреб) КПК (Корчула) Шабац и Репрезентација Словеније.

У првом колу ујутру играју Репрезентација  Словеније-Шабац (9.30), Будва Младост (10.30), Јадран –Валис (11.30) Партизан-Цавтат (12.30)

Јадран у другом колу сутра вече игра са Приморцем, у петак прије подне је слободан. У петак вече састаје се са Цавтатом и у суботу игра са Партизаном.  У суботу вече и у недељу прије подне  на програму су утакмице за пласман

За Јадран на турниру на Шкверу играју: Матej Кишић, Урош Живаљевић, Андрија Суботић, Балша Дамјановић, Сергеј Радевић, Урош Сијерковић  (капитен), Василије Злоковић, Марко  Павловић, Стефан  Врећа, Алекса Ивовић, Алекса Цуровић, Алекса Савичић, Урош Самарџић, Немања  Дамјановић, Павле  Бендраћ, Павле Наумовић, и Алекса Јанчић. Тренери екипе су: Зоран  Ивановски и  Крсто Симовић. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here