Измјене режима саобраћаја за 27, 28 и 29. август

Секретаријат за комуналне дјелатности издао је рјешење за привремене измјене режима саобраћаја, ради несметаног и безбједног одвијања манифестације поводом обиљежавања 640 година од оснивања Херцег Новог и славе оснивача града, Преноса моштију Светог архиђакона Стефана и доласка Његове Светости Патријарха српског Порфирија.

Како је саопштено из локалне управе, саобраћај за сва моторна возила у улици Бранка Ћопића, на потезу од раскрснице са улицом I Бокешке бригаде (изнад ЈУСМШ „Иван Горан Ковачић“) до раскрснице са улицом Браће Гракалић (код скретања за манастир Савина), биће забрањен у суботу, 27. августа од 17:30 до 18:30.

У недјељу, 28. августа саобраћај за сва моторна возила биће забрањен у улици Бранка Ћопића, на потезу од раскрснице са улицом И Бокешке бригаде (изнад ЈУСМШ „Иван Горан Ковачић“) до раскрснице са улицом Браће Гракалић (код скретања за манастир Савина), од 18 до 19 часова.

Саобраћаја у улици I Бокешке бригаде, на потезу од раскрснице са Јадранском магистралом до раскрснице са улицом Стјепа Шаренца (код старог Дома здравља), за сва моторна возила биће привремено забрањен у понедељак, 29. августа, од 19 до 20:30 часова.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here