ИЗБОРИ 2021:МИЛАЧИЋ ИЗ ХЕРЦЕГ НОВОГ- СВЕ ПРИЈЕТЊЕ КЛАНОВА СУ УЗАЛУДНЕ, СЛОБОДУ НЕЋЕМО ДАТИ НИ ЗА ШТА НА СВИЈЕТУ

ПОЛИТИЧКИ МАРКЕТИНГ-ЛОКАЛИ ИЗБОРИ 2021

Предсједник Праве Црне Горе Марко Милачић на предизборном скупу листе „Прави Нови – Слобода у нашим рукама“ у Мељинама поручио је криминалним клановима да ништа неће промијенити циљајући на било ког појединца и да им је сваки посао узалудан, јер смо се на изборима 30. августа коначно изборили за слободу и ту слободу нећемо дати:

„Када је држава кренула да ради свој посао са хапшењима оних за које основано сумњамо да стоје иза неразјашњених убистава, нерасвијетљених ликвидација, онда су се ових дана дрзнули да пријете ликвидацијама представника парламентарне већине. Желим одавде да поручим свим тим клановима да ништа неће промијенити циљајући на било којег појединца. Био то Дритан, био то ја, био то било ко, зато што је ово веће од било којег појединца, зато што се то не тиче било којег појединца, зато што се ово тиче историје, зато што се ово тиче Црне Горе, зато што се ово тиче нашег народа, зато што се ово тиче наше државе.

Сваки постао тог типа са њихове стране је узалудан, свака пријетња је узалудна, ништа неће проћи када смо се изборили да добијемо ову слободу и нећемо је дати ни за шта на овом свијету. То је оно што сви треба да знају, да ће ова држава коју напокон штите слободни грађани ове земље, да ће стајати на правом мјесту, да ће стајати на бранику народа и да ћемо потпуно одбранити изборну вољу грађана ове земље. Зато нам нико неможе и неће моћи ништа.“

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here