ИЗБОРИ 2021: САОПШТЕЊЕ ГРУПЕ ГРАЂАНА „ГЛАС ЗА НАШ НОВИ“

ПОЛИТИЧКИ МАРКЕТИНГ-Локални избори у Херцег Новом 2021.

Огромним потенцијалима које има Црна Гора, без сумње, пун значај дају још невалоризоване могућности нашег Херцег Новог, града који је претходних деценија, бивша власт неоправдано остављла по страни. Али није свако зло за зло, Херцег Нови је дијелом и због тога сачувао ресурсе који ће у будућности сигурно бити привлачни страним инвеститорима.

Залагаћемо се да за сигурне инвеститоре унаприједимо пословни амбијент, што значи да и да ћемо успоставити партнерски однос са Владом Црне Горе. То ће бити прва скала у подстицању економског и свеукупног развоја нашег града и цијеле Црне Горе. На локалном нивоу залагаћемо се да Општина Херцег Нови заштити инвеститора, превасходно штитећи интересе града. Како бисмо осигурали уложени капитал залагаћемо се за стварање пословног амбијента заснованог искључиво на владавини права и закона. То је једино обезбјеђење које може гарантовати фер и нормалне пословне односе са реномираним инвеститорима.

Залагаћемо се ,у сарадњи са Владом, како би се лакше превазилазиле баријере добијања потребне документације и на тај начин пројекти брже реализовали. Залагаћемо се да се никад не понове приватизације иза којих нашем Новом остају руине на мјесту привредних гиганата којим се наш град поносио и који су значили просперитет и за град и његове грађане. Залагаћемо се да отварањем нових, здравих радних мјеста у привреди, да ово опет буде град у који се долази а не из кога се бјежи.

Унапријеђењем инфраструктуре потребно је створити амбијент који ће омогућити Херцег Новом да на мјесто девастираних објеката ХТП “Боке” добије нове, реномиране угоститељске објекте.
.Ако “Глас за наш Нови” добије вашу подршку обећавамо да ћемо учинити све да резултати нашег залагања постану брзо видљиви свим грађанима нашег Новог, саопштавају из ГГ „Глас за наш Нови“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here