ИЗБОРИ 2021: РЕАГОВАЊЕ КОАЛИЦИЈЕ „НИ ЛИЈЕВО, НИ ДЕСНО. ПРАВАЦ НОВИ“ НА САОПШТЕЊЕ ОО ДПС

ПОЛИТИЧКИ МАРКЕТИНГ – ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ 2021.

На саопштење ОО ДПС https://rthn.co.me/izbori-2021-oo-dps-herceg-novi-lokalna-vlast-za-cetiri-godine-nije-uradila-nista-evo-spisak-neispunjenih-obecanja/ реаговали из Коалиције „Ни лијево, ни десно. Правац Нови“.

Партија која је постала свјетски рекордер у броју криминалаца у својим редовима, завршила је са серијом саопштења којим су током посљедњих двије недјеље кампање подсјетили Новљане који су их већ били заборавили, на своје постојање. ДПС већ увелико, у Херцег Новом је партија у нестајању.

Пут ДПС-ових криминалаца је некад поплочан депресијом и води до Београда. То је пут у једном смјеру, зато је херцегновски ДПС овог пута наступио у изузетно ослабљеном саставу јер је ову утакмицу морао да одигра без главног организатора игре у свим досадашњим утакмицама. Ипак и без Светозара Маровића пронашли су начин да на терену дјелују смушено. Светозар Маровић, разумије се, није никакав изузетак, него само огледни примјер како је ДПС пустошио буџет грађана. Само је скалина у Херцег Новом колико је криминалаца у ДПС-у.

Директор Морског добра и шеф будванског одбора ДПС Предраг Јелушић и некадашњи челник тог јавног предузећа Рајко Баровић приведени су по налогу СДТ због сумње у наводне незаконитости које су чињене у зони Морског добра. Приведени су још и Александар Тичић, Боро Лазовић, Иван Калезић, Селим Ресулбеговић, Ђуро Марић и Александра Ивановић Калезић. СДТ их сумњичи за злоупотребу службеног положаја, а приведени су у наставку акције у којој је крајем децембра 2020. године ухапшен директор Управе за некретнине Драган Ковачевић.

Криминално сте дјеловали и на државном нивоу па вам је ухапшен и Будимир Шегрт некадашњи министар здравља и амбасадор Црне Горе у Пољској. Са друге стране, Херцегновљанке и Херцегновљани су током претходних четири године могли бити сигурни да њихов предсједник општине неће бити ни ухапшен, ни осумњичен за било коју аферу. Зато што је поштен човјек.

За сваку аферу предсједника општина из ваших редова, Стеван Катић је имао неки пројекат који је био на корист грађанима Херцег Новог, али и цијеле Црне Горе. Ваши похарају Будву, Катић уклони рампу на путу Мељине-Петијевићи. Ваши се окупе у кући Брана Мићуновића, Катић обнови кућу Ива Андрића. Ваши свирају клавире, Катић обнови руинирани објекат Градске музике. Под вашом управом се похарају музеји, Катић обнови Његошеву школу. Ви додијелите станове својим функционерима, Катић основцима бесплатне уџбенике… И тако редом – 200 пројеката за претходне четири године, 300 у наредне четири, 400 у оних онамо четири и тако редом.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here