ИЗБОРИ 2021. РЕАГОВАЊЕ КОАЛИЦИЈЕ НИ ЛИЈЕВО, НИ ДЕСНО, ПРАВАЦ НОВИ НА САОПШТЕЊЕ ОО ДПС

ПОЛИТИЧКИ МАРКЕТИНГ – ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ У ХЕРЦЕГ НОВОМ 2021.

На саопштење ОО ДПС реаговали из Коалиције ни лијево ни десно. Правац Нови.
Када организација пећинских националиста и радикала маскирана у партију базира кампању нападима на Демократе, онда су грађани сигурни да њихова подршка иде на праву адресу. А управо порасту подршке свједочимо свакодневно.
Када смо примарна мета пљачкашке дружине, чији су ментори регионална мафија оличена у лику Веље Невоље, који је боравио у Црној Гори код једног од високо рангираних полицијских функционера бившег режима, сигурни смо да смо на правом путу и да радимо у интересу грађана.
И то нас чини јачима да на таквом путу истрајемо. Када партија пећинских националиста и шовиниста годинама просипа отровне лажи покушавајући да оклевета Демократе, јасно је да су исправно процијенили да смо ми једина снага која им из темеља руши концепт подјела, сукоба и пљачке грађана. Управо то је случај и у овом саопштењу радикалне партије, у којем се она путем јефтине замјене теза покушава маскирати у оног ко брани будућност и карактер наше државе.
Одговорите грађанима зашто сте створили и за кога су радили седам батаљона криминалаца. Објасните им колико сте ово друштво коштали живота младих људи. Одговорите колико сте станова за младе брачне парове и младе породице појели. Погледајте у очи генерације и реците им како сте им годинама крали дјечије додатке и бесплатне уџбенике. Погледајте у очи пензионере и кажите им зашто су им љекови најскупљи у региону?
Објасните генерацијама родитеља зашто су нам ствари за бебе и малу дјецу убједљиво најскупље, и како се то уклапа у бајате фразетине о бољем друштву и бризи за младе која вас је изненада спопала. Кажите грађанима колико је младих, образованих људи због вашег непотизма морало да напусти своју земљу и своје најмилије.Колико је генерација градило оно што сте ви опљачкали? На концу, објасните људима како сте успјели да на ивицу слома доведете једно богато друштво чија је етика била некада позната широм Европе?
Лишени морала, и даље ћете ћутати на ова питања. Али људи знају, људи желе боље, желе будућност, и то је једино важно. А ви сте ружна прошлост, и тамо ћете остати..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here