ИЗБОРИ 2021: РЕАГОВАЊЕ КОАЛИЦИЈЕ НИ ЛИЈЕВО, НИ ДЕСНО, ПРАВАЦ НОВИ НА САОПШТЕЊЕ ОО ДПС

ПОЛИТИЧКИ МАРКЕТИНГ – ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ У ХЕРЦЕГ НОВОМ 2021.

На саопштење ОО ДПС https://rthn.co.me/izbori-2021-oo-dps-herceg-novi-lokalna-vlast-obecavala-efikasnu-i-djelotvornu-upravu-obecanje-nije-ispunjeno/ реаговали су из Коалиције „Ни лијево, ни десно. Правац Нови“.

Још само недјељу дана и састављачи бесмислених саопштења ДПС-а моћи ће да одморе. Треба наћи снаге да се побиједе оне мрвице преостале савјести које се сударају са непорецивим чињеницама у виду резултата локалне управе Херцег Новог, а посебно током сусрета са суграђанима када их ваља погледати у очи.

Одлазећи циркус криминала и радикализма након избора 9. маја одлази у историју на начин што ће бити поражен тако да их више нико и никада у Новом неће саставити, а  Херцег Нови предвођен Стеваном Катићем  и Демократама у бољу будућност. Ону будућност коју је грађанима Новога деценијама ускраћивала централна ДПС власт, покушавајући тако да их сломи и натјера да погну главу пред криминалом, непотизмом, радикализмом и сваком врстом безакоња. Покушавајући да их савије до земље како би пристали на ДПС-ове “вектре”, на пљачке и гашења Бродоградилишта Бијела, Првоборца, Мјешовитог, болнице Мељине и осталих некадашњих гиганата подигнутих знањем и радом људи Херцег Новог и Боке.

Годинама су ускраћивањем подршке и са државног нивоа и увозом криминала покушавали да Новљанке и Новљане доведу до слома, како би пристали на стање гдје се не смије дићи глас против бруталног гажења једне дивне, толерантне медитеранске културне средине.   

Али, Новљани никад нису поклекнули, већ су мирно, достојанствено и културно, годинама држали лекцију грађанске и људске храбрости. Кампања за локалне изборе у Херцег Новом примиче се крају, а грађани Херцег Новог још нису имали прилику да чују шта им ДПС нуди, јер програм, визију развоја и пројекте, очигледно, немају. Имају само план да посвађају грађане и затворе Нови према региону.

Грађани Новога знају коме и због чега ће опет повјерити управљање градом, знају због чега ће на челу са Стеваном Катићем и Демократама у неку много љепшу, мирнију и раднију будућност. Посебно их боли што је то будућност која не подразумијева  примитивне подјеле, сукобе, пљачку и похару, и у којој ће сви грађани без обзира на националну, вјерску или политичку припадност бити у друштву једнаких. 

У то име, грађанкама и грађанима Херцег Новог желимо да са најмилијима у добром здрављу и лијепом расположењу проведу празнике, јер нас након тога чека много посла и нових побједа.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here