ИЗБОРИ 2021: РЕАГОВАЊЕ КОАЛИЦИЈЕ НИ ЛИЈЕВО, НИ ДЕСНО, ПРАВАЦ НОВИ – ИЗА КАТИЋА ОСТАЈУ РЕЗУЛТАТИ, ИЗА ВАС ПЉАЧКЕ И РУШЕВИНЕ

ПОЛИТИЧКИ МАРКЕТИНГ – ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ 2021.

На саопштење ОО ДПС https://rthn.co.me/izbori-2021-oo-dps-hn-aktuelna-vlast-obecavala-subvencioniranje-za-poljoprivredne-kredite-obecanje-nije-ispunjeno/ реаговали су из Коалиције Ни лијево, ни десно. Правац Нови.

Општинском одбору ДПС Херцег Новог морамо признати упорност да се свакодневно самоуништава нападима на локалну власт предвођену Демократама. ДПС се сваког дана изнова враћа по нову политичку и моралну лекцију коју добија кроз подсјећања на поразне резултате њихове владавине. Данас би нам мало држали лекције о подршци пољопривреди. Али Петар Ивановић очито мисли да о подршци пољопривредницима све зна откад је сопственој мајци преко партијског друга, обезбиједио кредит од 1,1 милион еура по изузетно повољним условима, а за потребе „изградње објекта за прераду грожђа“. Паметном доста.

Срећом, грађанима је рад ДПС-а познат, о чему ће им на изборима 9. маја још једном послати јасну поруку.

Знају грађани да подршка пољопривреди и бизнису не значи дијељење новца и повластица својим рођацима и подобнима. Знају грађани да би умјесто новог новског трга радикална странка ДПС купила још 70 службених аутомобила за потребе својих функционера а на терет Новљана. Да би умјесто субвенционисања камата за пољопривредне кредите што ради наша управа, они радије субвенционисали камате за куповине станова својим функционерима, као у актуелној афери која тресе државу. Да би умјесто 100.000м2 путева изградили неколико стамбених зграда за потребе својих кумова, браће и сестара. Да би умјесто изградње путне инфраструктуре којима се јача село и стварају услови за боље и лакше пољопривредно пословање, одлазећи циркус ухљебио још својих кадрова о трошку грађана Херцег Новог. Да би умјесто нове рибарске луке коју планира локална управа, а опструисала претходна Влада, Херцег Нови добио још једну „Вектру“, или још мржње, радикализма и неслоге.

Да се ДПС труди да забиљежи што гори резултат на изборима свједочи отварање тема о којима би у најмању руку требало да ћуте као заливени. Ако није тако, чему онда вријеђање интелигенције Новљанки и Новљана довођењем крајње компромитованог Петра Ивановића за координатора у Херцег Нови, град који се увијек умио отети превари.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here