ИЗБОРИ 2021: ОДГОВОР КОАЛИЦИЈЕ „НИ ЛИЈЕВО, НИ ДЕСНО. ПРАВАЦ НОВИ“ САВЈЕТУ МЛАДИХ ДПС

ПОЛИТИЧКИ МАРКЕТИНГ – ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ 2021.

На саопштење Савјета младих ДПС https://rthn.co.me/izbori-2021-savjet-mladih-dps-unistavanje-bilborda-nam-inputiraju-oni-koji-stoje-iza-tog-vandalskog-cina/ реаговали су из Коалиције „Ни лијево, ни десно. Правац Нови“.

Према оној народној “кад иде теле, нек иде и уже”, млади пропадајућег ДПС-а нажалост одлучују да слиједе пут политичке пропасти своје доказано радикалне централе. Умјесто да као млади људи своју политичку дјелатност остварују кроз здраве идеје, у много бољем друштву, кроз креативне иницијативе и пројекте, јер им то као младима по логици ствари припада, они дозвољавају да их стари, истрошени, крајње компромитовани кадрови злоупотребљавају и тако их јефтино потроше.

Жао нам је због тога јер нам је стало до сваког човјека ове земље, а посебно до младе генерације која након тридесетогодишњих пљачки и похара коначно добија прилику да живи и ради у здравом друштву које ћемо градити.

И зато нам није јасно због чега ти млади људи себи дозвољавају да им пропадајући националшовинисти у биографије утискују то тешко наслијеђе.

Због чега слиједе људе који су похарали ову земљу, који нису опљачкали само оно што нису могли. А то наслијеђе је уистину тешко и црно. Недостојанствено, и младости недостојно. Јер једино су његови креатори и њихов радикални брат близанац у стању да исписују фасиштичке графите против једне или друге националне заједнице. Да завађају браћу, кумове, рођаке, комшије због покушаја одбране прљавог новца.

Увјеравају младост да бране нацију и државу. Толико су посвећени очувању националног идентитета да су свој медиј, радио Јадран продали Братиславу Стојиљковићу, агенту БИА, за потребе шовинистичког брата близанца. Јер, кад су паре у питању лако се сложе и удруже. То је непорецив одраз правог лица оних којима младост ни нација ни вјера ништа не значе, и који знају само да је троше, попут оних отетих дјечијих додатака цијелих генерација или бесплатних уџбеника за све ђаке. Зар млади рушевине зване ДПС заиста не виде шта им то остављају њихови сениори? Зар ће заиста своју младост дати онима иза којих су остале само пљачка, отимачина, преваре и мафија?

Због свега наведеног позивамо сву младост, укључујући и младе пропадајућег ДПС-а, да дају подршку или се прикључе часним људима који имају визију развоја свога града и креирању боље, поштеније и достојанственије будућности свога друштва. А то је онај тим који предводи Стеван Катић и листа “НИ ЛИЈЕВО, НИ ДЕСНО. ПРАВАЦ НОВИ!” под редним бројем 5, а који гарантује сигурну и просперитетну будућност за све.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here