ИЗБОРИ 2021 – КОАЛИЦИЈА „НИ ЛИЈЕВО НИ ДЕСНО. ПРАВАЦ НОВИ“ ПОСЈЕТИЛА КАМЕНО

ПОЛИТИЧКИ МАРКЕТИНГ – ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ 2021

Представници коалиције „Ни лијево, ни десно. Правац Нови!“ посјетили су Камено. Стеван Катић, носилац листе, поручио је да је урађено пуно тога, а биће још више када је у питању развој залеђа.

„Овдје је велики потенцијал и перспектива“, навео је Катић.

Он је сигуран да ће изградњом бројних капиталних и инфраструктурних пројеката које најављују, дефинитивно, удахнути нови живот читавом поднебљу јер је њихова коалиција истрајна у томе да се мора развијати залеђе Херцег Новог.

„Свакако ћемо дати пун допринос у наредном периоду да се што прије ријеши питање водоснабдијевања овог краја. На претходној сједници Скупштине општине донешена је одлука о том јавном интересу и постоји апсолутна воља и спремност да се уђе у реализацију тог пројекта“, поручио је Катић.

Алекса Бечић, предсједник Демократа, осврнуо се на салве напада на Катића, њега и њихов тим: „Нападају зато што немају одговор, немају програм, резултате…“ објаснио је Бечић и додао да ће одговорити једино како умију – мирно, пристојно, достојанствено „јер ми нема чега да се стидимо, ми ником не служимо, осим вама – народу Херцег Новог и Црне Горе“.

„Сада ме нападају што сам присуствовао васкршњој литургији у Ђурђевим ступовима и што сам имао задовољство да примим ријечи захвалности и признања од владике Јоаникија на свему што сам као први међу једнакима, и овдје унутар Демократа и у Скупштини Црне Горе, урадио да би 28. децембра усвојили Закон о слободи вјероисповијести какав је требао Црној Гори, који мири Црну Гору, обезбјеђује равноправност свих вјера и који је снажно подржан од Парламентарне скупштине Савјета Европе“, рекао је Бечић.

Данијела Влаовић из „Нови побјеђује“ рекла је да ако је некоме потребна провокација, то сигурно нису они који желе правну државу. „Потребна је само онима који је, као такву, не желе. Пошто смо ми на добром путу за правну државу, показаћемо и том дијелу наших грађана, наше браће и сестара, да та правна држава коју желимо нашим грађанима никако не може бити лоша ни за њих“ – поручила је Влаовић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here