Испраћена десета генерација са Факултета за менаџмент

На Факултету за менаџмент данас су дипломе уручене десетој генерацији студената. Симболичним поклонима награђени су најбољи у претходној студијској години.

Декан Факултета Ирена Петрушић поручила је студентима да је сада на њима велика одговорност и да слику о Факултету презентујету набоље што могу, а да ће се они трудити да ви увјек будете поносни што сте завршили овај факултет.

-Темељ смо вам дали и завршићу оним што су они студенти којима сам предавала много пута чули од мене на предавањима-вјерујте у себе, ми вјерујемо у вас. Мени је била част и задовољство да сарађујем са вама, казала је Петрушић.

Факултет за менаџмент константно ради на усавршавању студијских програма као и услова студирања. Бројни су уговори о пословно-техничкој сарадњи са државним и приватним предузећима и органима локалне управе, што је студентима пружило могућност да поред теоријских стекну и вриједна практична знања, казао је продекан за наставу Никша Гргуревић:

-Лични успјех у животу и послу зависиће од ваше спремности да стичете пословне вјештине, континуирано едукујете и специјализујете на послове на које будете ангажовани, као и од спремности да у свијету промјена научите да се обучите и поново научите. Једино на тај начин можете постати успјешни менаџери, поручио је Гргуревић.

Дипломирани студент Златија Минић Пејаковић захвалила је професорима на огромном ангажовању знању и несебично датом времену претходне четири године.

-Желимо да још пуно година будете коријен будућим бруцошима и студентима Факултета, као што сте били и нама. Колегама желима да на најбољи начин употријебе своје знање и буду сјајни пословни људи у областима за које су се опредјелили, што ће без сумње и бити, казала је Минић Пејаковић.

Као и сваке године Факултет је припремио симболичне поклоне за најбоље у претходној студијској години, а студетнти су симболичним гестом означили крај једног образовног поглавља. У оквиру свечаности наступиле су чланице хора Музичке школе.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here