Илићев гол за бод Игалу

Гол резервисте Милована Илића, на тешком и неусловном терену на Солилма, у 5. минуту надокнаде времена донио је златан бод екипи Игала у дуелу са лидером екипом Беране. Коначни резултат био је 1:1.

Илић  који је замјенио повријеђеног Бобана Ђорђевића  у 88. минуту  погодио је  мрежу најбољег појединца утакмице голмана гостију  Зорана Аковића. Било је то славље домаћих навијача и играча равно  тријумфу.  Као и у ранијим сусретима за домаће најбитније се десило у финишу утакмице. У првом полувремену бољи су били Беранци. У том дијелу утакмице најзапажени актер  Стефан Чађеновић је резатним ударцем у 20. минуту савладао домаћег голмана Александра Кулиновића.

У другом дијелу знатно боља игра домаћих . Резервиста Ђорђевић  у два наврата у 58. и 77. минуту приморао је  голмана на добре интервенције. И млади нападач Андрија Вујичић у 82. минуту  имао је добар шут али Аковић је сигуран.  Уследио је расплет којим је Илић обрадовао симпатизере Игала.

Остали резултати 17. кола Друге фудбалске лиге: Подгорица-Бокељ 1:1,   Грбаљ – Отрант Олимпик 1:0, Никшић-Младост 0:0 и Зета-Ком 0:2.

Табела:Беране 32, Бокељ 31,Клм 30, Подгорица и Младост по 27, Игало и Грбаљ по 20, Зета и Никшић по 17 и Отран Олимпик 8 бодова.

У 18. колу 27. новембра играју Бокељ-Игало, ОФК Младост –Грбаљ, Беране-Никшић, Отрант Олимпик-Зета и Ком Подгорица.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here