Игалу бод у приморском дербију

Сусрет 33. кола Друге фудбалске лиге између Игала и Отрант Олимпика окончан је без голова. Мреже на Солилима су остале мирне у сусрету који је био важан за оба ривала.

Повратник у редове Игала након дуже паузе Јапанац Ју Хорике имао је шансу у 21. минути. У 44. Андрија Вујичић је после шута главом натјерао голмана Јасмина Аговића на одличну интервенцију.

Гости су били најближи голу у 61. минути када је искусни Дејан Пепић одлично шутирао, а голман Игала Данило Раичевић био на висини задатка и одбранио.

Домаћи су били близу гола у 71. минути када је одлично шутирао Вујичић. До краја утакмице оба тима тактичком игром чували су нерјешен резултат, и поред неколико  покушаја није било озбиљније прилике.

Остали резултати 33. кола: Грбаљ-Подгорица 0:0, Зета-Бокељ 1:2, Беране-Младост (ДГ) 0:1. У овом колу слободна је била екипа Кома.

Табела: Младост (ДГ) 50, Беране 47, Ком 43, Бокељ 41, Подгорица 40, Игало 37, Отрант Олимпик 36, Грбаљ и Зета по 32 бода.

У наредном колу 14. маја играју Младост-Игало, Бокељ-Беране, Ком-Грбаљ,  Подгорица-Зета. У овом колу слободна је екипа Отрант Олимпика.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here