Идућег викенда 10. Међународни мото скуп MC „Cruiser“ Херцег Нови

Предстојећи тродневни међународни мото скуп у Херцег Новом, који ће бити одржан од 25. до 27. августа на плажи Ушће у Игалу, с нестрпљењем очекују бајкери из Црне Горе и региона, а чланови Мото клуба MC “Cruiser” су у завршним припремама да на што бољи начин обиљеже значајан јубилеј.

-Очекујемо долазак моториста и љубитеља двоточкаша из свих држава бивше Југославије, као и из региона, па и Европе. Планирали смо да, пошто је ријеч о јубиларном 10. мото скупу, програм буде још квалитетнији, богатији и атрактивнији, и својски се трудимо да тај циљ и остваримо, мада су трошкови организације једне овакве манифестације вишеструко увећани у односу на претходне године, казао је за РТХН предсједник клуба Дејан Дабовић, изразивши захвалност Општини Херцег Нови и градској Туристичкој организацији, које су и их овога пута подржали.

Дејан Дабовић, MC Cruiser

Осим дружења на пјешчаној плажи, уживања у звуку и изгледу моћних двоточкаша, бајкере и остале посјетиоце мото скупа у Херцег Новом очекује и богат музички и забавни програм.

-Иако су неки већ стигли на Ушће, званично отварање кампа је у петак, 25. августа од 8:00, гдје ћемо госте на улазу дочекивати традиционално уз домаћу лозу и приганице. Свечано отварање мото скупа је планирано у 20:30, а слиједи од 21:00 рок концерт група „Нитро“ из Херцег Новог и  „New deal“ из Бора. Још богатији је програм је у суботу, 26. августа, када ће Новљани и гости нашег града имати прилику да виде атрактивни дефиле мотора од Игала до Мељина и назад. Од 18:30 почињу бајкерске игре на плажи, а друге вечери ће се за одличну атмосферу побринути рок групе „Инфузија“ из Братунца и „Sevdah rock connection“ из Ниша, најавио је Дабовић, нагласивши да је улаз на мото скуп за све бесплатан, а за бајкере и камп, као и вечера у петак, ручак у суботу и доручак у недјељу.

Истичући да је Херцег Нови сада једини град у Црној Гори који има овакву манифестацију, из Мото клуба MC „Cruiser“ захваљују спонзорима који су им пружили руку подршке како би успјели да реализују све планирано, и додају да ће се потрудити да се сви гости лијепо проведу, осјете традиционално гостопримство и понесу најљепше успомене са њиховог 10. Међународног мото скупа.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here