И ОВОГ ВИКЕНДА ПОЈАЧАНЕ КОНТРОЛЕ ПОШТОВАЊА ЕПИДЕМИОЛОШКИХ МЈЕРА

ФОТО: Управа за инспекцијске послове

Министарство здравља, Управа за инспекцијске послове и Управа полиције и ове седмице, од петка до недјеље вече, организоваће акцију појачане контроле поштовања прописаних епидемиолошких мјера у свим градовима Црне Горе, са посебним фокусом на Подгорицу, Никшић,Тиват, Будву, Херцег Нови, Беране и Бијело Поље.

Како је саопштено из Министарства здравља, контролом ће на терену руководити Управа за инспекцијске послове, уз асистенцију Управе полиције и у сарадњи са локалним самоуправом.

Спроводиће се провјера посједовања Националне дигиталне КОВИД потврде у угоститељским објектима и осталим мјестима, гдје се окупља већи број људи, као и да ли се крши мјера забране организовања свадби и других породичних весеља.

Министарство здравља још једном позива привреднике и грађане да буду одговорни и да се придржавају прописаних епидемиолошких мјера, прије свега због заштите здравља и својег и својих најближих и цјелокупне популације.

1 COMMENT

  1. Mjesecima nesavjesni privatni prevoznici kamionima odvoze gradj.otpad,smece I iskope zemlje na nelegalne deponije u zaledju Baosica prema Crkvi. Svi to znaju I svi su u dilu.i komunalci I Policajci. Zna I Katic Ali ocito ne moze nista jer Niko ne radi nista. Prave se ekoloski problemi javno.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here