И ове године акција „Излози причају празничну бајку“

Туристичка организација Херцег Нови и ове године приређује акцију „Излози причају празничну бајку“, а најмаштовитији привредници биће награђени.

Како информишу услови за пријаву су: излог мора да буде окићен  новогодишњим мотивима, а могу бити осликане и стаклене површине. Будите креативни и маштовити, донесите нам празнично расположење и уљепшајте град, а ми вас награђујемо вриједним наградама, поручују из ТО.

-Уз пријаву потребно је доставити: име и презиме власника или закупца пословног објекта, назив и адресу пословног објекта, контакт телефон, назив страница на друштвеним мрежама (уколико их имате). Пријавом на конкурс, сагласни сте да се фотографије и назив ваших пословних простора могу јавно објављивати на нашем сајту и друштвеним мрежама. поручују из ТО.

О најмаштовитијим излозима одлучиваће жири, а биће омогућено и гласање путем фејсбука.

-Професионални фотограф ће фотографисати сваки пријављени излог, а у циљу организовања јавног гласања на нашој ФБ страници. Позивамо све наше пратиоце да својим лајком гласају за омиљени излог у периоду од 25. до 27. децембра до поноћи. Фотографија са највише лајакова биће посебно награђена.

Прво мјесто биће награђено са 500€, друго 300€ и треће 150€.  Најљепши излог / стаклена површина по суду публике на фб страници – 200,00е.  Посебнуa наградa биће додијељена  ресторану или кафићу који буде имао најљепше декорисану терасу/башту/стаклене површине – 300€  уз поклон сет професионалних фотографија.

Конкурс је отворен до 22. Децембра, а  пријаве се могу поднијети:  путем е маил адресе: manifestacije.tohn@gmail.com или лично у просторијама ТОХН сваког радног дана од 7 до 15 сати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here